Jeugdopleiding

Boem Tuut

BoemTuut

Fanfare De Eendracht is en wil een jonge fanfare blijven. “Jongeren” aantrekken en enthousiast maken voor (fanfare) muziek is een van onze opdrachten.
We doen dit al jaren en verzamelen al deze activiteiten in de jongerenwerking, in het dorp gekend en geroemd als “Boem-Tuut”.

Het nieuwe decreet op het Deeltijds Kunstonderwijs dat in september 2018 van start ging en de corona toestanden, hadden en hebben wel gevolgen op onze aanpak en opleiding.

In samenspraak met de directeur mevrouw Samra Mackic en de leraars van de muziekacademie van Mol bereiden we momenteel de nieuwe aanpak voor. U hoort hier snel nog meer van.
Ondertussen blijft het jeugdorkest Boem-Tuut actief. In dit orkest worden de jonge (en nieuwe) muzikanten voorbereid op het werk in de “grote” fanfare
Zij kunnen zich tonen en laten horen op een eigen, jaarlijks, Boem-Tuut concert.
Boem-Tuut is ook te gast op Desselse activiteiten zoals de inhaling van Sint Niklaas, de Kaarsken in de lantaarn bedelzang en het Driekoningenfeest. …

In de jeugdwerking Boem-Tuut is er meer dan alleen maar muziek. De jongere muzikanten, van de jongste tot de oudste vinden er naast muzieklessen en repetities ook heel wat ontspannende activiteiten; een play-in weekend, bowling, kajak, jeugdteren, … keuze genoeg.
En als kers op de taart voor iedere Boem-Tuuter, de overstap naar de “grote” fanfare. Zij brengen er kwaliteit en houden ons jong!

Al onze activiteiten kan je ook volgen op https://www.facebook.com/jeugdfanfareboemtuut/

Meer informatie geven we je graag tijdens een van de repetities of neem contact met onze jeugdverantwoordelijke Diethe Segers 0495/622483 of segersdiethe@outlook.com.

Scroll naar boven