Jeugdopleiding

Boem Tuut

BoemTuut

Fanfare De Eendracht is en wil een jonge fanfare blijven.

“Jongeren” aantrekken en enthousiast maken voor (fanfare) muziek is een van onze opdrachten. We doen dit al jaren en verzamelen al deze activiteiten in de jongerenwerking, in het dorp gekend en geroemd als “Boem-Tuut”. Trouwens, "jongeren" betekent iedereen die graag muziek speelt, met muziek wil beginnen onafhankelijk van de leeftijd!

Voor onze opleiding werken we graag samen met de muziekacademie van Mol (afdeling Dessel). Welke opleiding het best bij jou past, bekijken we best samen. Maak dus gerust een afspraak met een van onze muzikanten of bestuursleden, of stuur een mailtje info@eendrachtdessel.be  .

Ondertussen blijft het jeugdorkest Boem-Tuut actief. In dit orkest worden de jonge (en nieuwe) muzikanten voorbereid op het werk in de grote fanfare. Zij kunnen zich tonen en laten horen op een eigen, jaarlijks, Boem-Tuut concert.
Boem-Tuut is ook te gast op Desselse activiteiten zoals de inhaling van Sint Niklaas, de Kaarsken in de lantaarn bedelzang en het Driekoningenfeest. …

In de jeugdwerking Boem-Tuut is er meer dan alleen maar muziek. De muzikanten, van de jongste tot de oudste vinden er naast muzieklessen en repetities ook heel wat ontspannende activiteiten; een play-in weekend, bowling, kajak, jeugdteren, … keuze genoeg.
En als kers op de taart voor iedere Boem-Tuuter, de overstap naar de grote fanfare. Zij brengen er kwaliteit en houden ons jong!

Al onze activiteiten kan je ook volgen op https://www.facebook.com/jeugdfanfareboemtuut/

Tot binnenkort!

Scroll naar boven